Vil du selv male?

  • sofus 

Har du en kunstner gemt i maven, kan det være en god idé at følge et kursus i maleri, hvis du vil prøve at udleve dine ønsker om at sætte penselen til lærredet. Der er rigtig mange muligheder for at følge kurser – både som aftenskole, på højskole eller i privat sammenhæng, hvor du får timer hos en anerkendt kunstner. Man behøver ikke at følge undervisningen på Det Kongelige Danske Kunstakademi for at blive en habil kunstner – og et mindre kursus kan være en god måde at få prøvet talentet af, inden du eventuelt kaster dig ud i en grundigere uddannelse inden for kunst og maleri.

Ofte vil man starte med tegning eller akvarelmaling, som er en måde at træne på, inden man måske går videre og kaster sig over det egentlige maleri med oliefarver på et stykke opspændt lærred.

Du kan finde indgangen til mange forskellige typer kursus inden for maleri, hvis du googler dig frem på nettet. Har du tid og er i en periode af dit liv, hvor du måske skal finde ud af, hvad du vil med dit liv, kan et ophold på en højskole være en god idé, men for mange vil et aftenkursus væreen mere realistisk mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *