Bliv klar til sommerens kunstudstillinger

Det er sommer, og det er ferietid. Så er det tid til at udflugter, som vi måske ellers ikke altid lige får taget os sammen til. Mange tager på museum en regnvejrsdag, de besøger udendørs attraktioner, når de solfyldte dage skal fyldes med andet end solbadning og besøg på stranden. Men hvorfor ikke også planlægge en kunstsafari, hvor I kan tage på turne og besøge mange af sommerens flotte udstillinger af kunst og skulpturer? Her er nogle tips til, hvad du skal have på plads, så du kan nyde sommerens kunstudstillinger.

Sørg for at beskytte din smartphone

Skal du på kunstsafari, vil du sikkert gerne kunne dokumentere, hvad du ser, og lægge fotos op på Instagram til glæde for dine følgere. Det kræver et godt mobilcover, så du kan beskytte din mobiltelefon. Har du en iPhone 14, kan du for eksempel anskaffe et iPhone 14 Pro Max cover hos webshoppen Nudient.dk, hvor du kan vælge mellem mange farver og designs. Et iPhone 14 Pro Max cover er med til at beskytte din smartphone og giver dig samtidig mulighed for at flashe din stil og dit udtryk. Vælg mellem de mange muligheder for et iPhone 14 Pro Max cover og find det, der passer til netop dig.

Vælg den rette transport

Du skal også være klar til at komme rundt, når du skal på kunstsafari. Nemt er det naturligvis at hoppe bag rattet i egen bil, men var det ikke en idé at lade sommerens kunstsafari være startskuddet til, at du begynder at transportere dig mere grønt? Tag med tog eller bus over de længere afstande, og brug cyklen, når du skal tilbagelægge en kortere afstand. Så kan du nyde udstillingerne med god samvittighed – og så er der plads til en is eller et stykke tærte, når du skal have en pause! Du kan også benytte dig af en af de mange nye fælles køretjenester. For eksempel GoMore eller andre.

Husk familie og venner

Inviter også familie og venner med på kunstsafarien. De bliver lige så glade som du for de mange skønne oplevelser, og I har en masse at snakke om bagefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *