PASSIER SADLER

 

 

PASSIER SADLER

Se hele Passiers program på nedenstående link:

          PASSIERS HJEMMESIDE.

PASSIER verdens bedste kvalitetssadler, med de patenterede fjeder sadelbomme. der følger hestens bevægelser og skåner hestens rygmuskulatur. Det er den sadel hvor man kommer mest i kontakt med hestens ryg.

Sadelpuderne er udformet så de giver optimal plads til torntapper, og  en ekstra stor bæreflade  i sadellejet. Sadelbommen er lavet med tilbagetrukket forsvissel, som giver ekstra plads til manken, hesten kan bedre dreje sig uden at blive generet af sadlen.

Passier sadler kan skræddersyes til enhver hest og rytter. Den findes i 10 bomstørrelser, 16 bombredder, og sadelklapper og puder kan specielfremstilles.

Passier stiller meget store krav til læderkvaliteten, for eksempel er  de to stykker pudeskind taget på nøjagtigt samme sted på huden, så læderet strækker sig ens, og har den samme blødhed i hver side. Der går dobbelt så meget skind til på denne måde, så det bliver meget dyrere at fremstille, men det lever op til Passiers kvalitets krav.

Når vi kommer ud og tager mål af hesten, så er det den sadelmager der skal tilpasse sadlen til hesten der selv kommer. Det kommer ikke til at gå igennem flere personer inden sadelmageren skal udføre arbejdet.

Herunder viser vi de mest populære modeller:

Ring til sadelmageren

Tlf. 3312 3286

Vi tager forbehold for prisændringer og fejl.

PASSIER OPTIMUM 1., dressur sadel. Ekstra bredt sadelkammer, lidt bredere dybt blødt sæde, og høje schenkelknæpuder. Fleksibel læderfjederbom.Med almindelige høje schenkel knæpuder. Kr. 23.300,-

 

 

PASSIER OPTIMUM Da. SPECIAL

Specielt fremstillet med ekstra høje schenkel knæpuder.  

og med ekstra stor og bred pude med stor bæreflade. Kr. 25.145,-

___________________________________________________________________________

PASSIER GRAND GILBERT, GG Extra. Dressur sadel, Ekstra dybt sæde, smal talje med plads under lårene, Ekstra høje schenkelknæpuder.

Fleksibel lædefjederbom.                                                                                                                   

kr. 21.595,-

 

PASSIER GRAND GILBERT, GG Extra. Da. special. Med ekstra stor bred bæreflade i puderne.

kr. 21.945,-

 

 

PASSIER POLLUX. Dressur sadel. En lillebror til Grand Gilbert. Almindeligt dybt sæde, schenkelknæpuder med god støtte. Fleksibel kunststof fjederbom.                kr. 18.545,-

 

PASSIER POLLUX. Da. special. Med ekstra stor bred bæreflade i puderne. Kr. 18.895,-

________________________________________________________________________________

PASSIER PSL. Spring sadel. Dybt sæde og høje knæ og lægpuder. En springsadel der giver god støtte til rytteren. Fleksibel læderfjederbom.                                                                                

Kr. 17.000,-

 

PASSIER PSL. Da. special. Med ekstra stor bred bæreflade i puderne. kr. 17.350,-

________________________________________________________________________________

PASSIER PSL- KOMBINERET SADEL. Dybt sæde, almindelige bananformede knæpuder, Kan leveres som kombineret spring, eller kombineret dressur.    kr. 17.000,-

PASSIER PSL KOMBINERET SADEL. Da. SPECIAL

Vi tager forbehold for prisændringer og fejl.

Med ekstra stor bæreflade i puderne Kr. 17.350,-

DAHLMAN HYGGESTROP MODEL LIS HARTEL, RUNDSKÅRNE. Monteres fortil i sadlen i fortøjskramperne så rytteren kan trække sig ned i sadlen.   kr. 725,-

DAHLMAN HYGGESTROP MED SKRUER, RUNDSKÅRNE.  kr. 550,-

Messing navneskilt til montering bag på sadlens bagsvissel.

Passier læderfjeder sadelbom, udført i læder med lamineret træ indvendig, og indsyet spanskrør i længden af sadelbommen.  Verdens stærkeste hovedjern i chromevanadium værktøjsstål og fjederstålssteger. Der er kun få sadelbommagere i verden der er i stand til at fremstille en sådan håndlavet bom.

Sadelbommens størrelse og længde måles i tommer, fra hullet til sadelsømmet fortil i sadlen i en lige linie til bagsvislen, det mest almindelige mål er 17". Bombredden måles i cm. i en lige linie fra spids til spids på kopfjernet.